logo gietemawevers notarissen

Concerns

Wij fungeren als huisnotaris van diverse grote ondernemingen waarvan de activiteiten in de regel zijn ondergebracht in diverse tot de groep behorende vennootschappen. Voor deze ondernemingen onderscheiden wij een drietal onderdelen in onze praktijk.

Lees meer...

MKB

Als volledig op de zakelijke markt gericht kantoor zijn wij werkzaam voor veel ondernemers en middelgrote en kleine bedrijven. Kiest u voor ons dan hebt u een laagdrempelig en modern notariskantoor dat veel kennis en ervaring heeft van de zaken die u als bedrijf of ondernemer wilt of moet regelen, juist omdat wij alleen maar dit soort werk doen.

Lees meer...

Vastgoedsector

Opdrachtgevers in het vastgoed zijn met name bouwbedrijven, projectontwikkelaars, (professionele) vastgoedbeleggers, zorgverleners, corporaties, banken, gemeenten en mkb bedrijven.

Lees meer...

Gezondheidszorg

Ons kantoor bedient veel organisaties, instellingen, zorgverleners en ondernemingen werkzaam in de gezondheidszorg. Met name hebben wij een stevige praktijk opgebouwd in de georganiseerde eerstelijns gezondheidszorg. Zo werken wij landelijk voor de nodige regio-organisaties, huisartsenposten, gezondheidscentra, diagnostische centra en facilitaire zorgorganisaties.

Lees meer...

Overig

U kunt bij ons ook terecht voor het opzetten van beleggingsfondsen van klein tot groot. Wij hebben hiermee veel ervaring. Vaak werken wij in dergelijke zaken samen met een in de Wft gespecialiseerde advocaat.

Lees meer...

ingeborg sidebar