logo gietemawevers notarissen

MKB

Als volledig op de zakelijke markt gericht kantoor zijn wij werkzaam voor veel ondernemers en middelgrote en kleine bedrijven. Kiest u voor ons dan hebt u een laagdrempelig en modern notariskantoor dat veel kennis en ervaring heeft van de zaken die u als bedrijf of ondernemer wilt of moet regelen, juist omdat wij alleen maar dit soort werk doen.

U kunt ons altijd bereiken, wij denken met u mee en leveren de stukken vlot en foutloos aan. Daarnaast geven wij u vaak de nodige suggesties mee, die niet alleen juridisch van aard zijn. Vooral ook vanuit financieel oogpunt en waar mogelijk ook bedrijfsmatig.

Aangezien wij onze cliënten graag voor de lange termijn van dienst zijn, zullen wij ons werk zodanig doen dat u altijd het gevoel zult hebben dat een en ander in goede handen is en dat ook de factuur geen negatieve verrassing oplevert.

Wij beperken ons niet tot het zuiver notariële werk. Juist ook in complexere zaken kunt u meer aan ons overlaten. Hierbij kunt u denken aan het begeleiden van bepaalde trajecten (zoals het opzetten van een gezamenlijke onderneming of een herfinanciering), het geven van advies en het opstellen en waar nodig uitonderhandelen van de benodigde overeenkomsten (zoals koopovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten, leningsdocumentatie, management overeenkomsten, etc.).

ronald sidebar